Velkommen til Dance & Stage

Stedet hvor der er plads til alle, og hvor forskellighed ses som en styrke.

Er du til dans, sang og/eller performance, til målrettet træning eller sjov og motion, så klik videre rundt på siden og se, hvad vi har at tilbyde dig.

Dine mål er vores ambition

Dance & Stage har benene plantet solidt på jorden, men hos os er der også højt til himlen. De fleste af vores elever danser hos os én gang om ugen, men ønsker du flere og større udfordringer, kan du hos Dance & Stage udvikle dig som påklædt performer: danser/sanger til et bredt spektrum af casting-opgaver musicalstjerne danser for musikartister eller til forestillinger konkurrencedanser til inden- og udenlandske turneringer i disco og hip hop menneske.

Vi er nærværende

Dance & Stage's fundament er at være nærværende. Vores instruktører er altid nærværende over for vores elever. Derudover skaber vores sociale fællesskab nærvær på tværs af hold og aldersgrupper. Vi har desuden et stærkt ønske om at være nærværende lokalt gennem deltagelse i lokale arrangementer samt være en del af den lokale kultur i alle vore afdelinger.

Vær respektfuld

Hos Dance & Stage accepterer vi hinandens forskelligheder. Vi tåler intet snobberi eller mobberi. Alle er lige, hvad enten man er nybegynder eller øvet.