Louise Kjeldgaard Boyding Hejlskov

Har danset siden hun var 2 og undervist siden hun var 17. Professionel uddannet hos DDD og har senere fungeret som lærer og censor på uddannelsen.

Som stifter og ejer af Dance & Stage Academy er jeg så privilegeret at udleve min interesse og store passion gennem mit arbejde. Jeg elsker arbejdet med den store mængde af fantastiske børn, unge og voksne og tage dem med ind i danseuniverset med alle de gaver det bringer med sig. Nogle dyrker dansen som motion, andre som hobby og andre igen tager det på passions og konkurrenceplan. Det er verdens bedste job, at få lov at kombinere og følge dem alle. At vi derudover kan kombinere både stage og dance er et stort plus for både eleverne og os selv. Kombinationen går perfekt hånd i hånd, så enhver drøm indenfor scenegenren i de unges hjerter kan indfries, når den tid kommer.

Klaes Risbjerg Simonsen

Har danset siden jeg var 6 år gammel, og har blandt andet repræsenteret Danmark ved Hip Hop International World Championships i 2016 og 2017, OL i London 2012 og Urban Street Dance Matissa i 2017.

Underviser i kommerciel og eksperimenterende hiphop, samt grundelementer, som grooves, pops, isolations og basics. Klaes lægger meget vægt på at forene musik og bevægelser, mere end kun taktslagene, så man føler den helt ind i kroppen og videre ud til tilskuerne.

I Klaes' timer er man sikret udfordringer, hvor tungen skal holdes lige i munden, og hæmningerne ikke er inviteret med i danselokalet.

Klaes står i år for koreografien på Magenta Crew.

Louise Broch Christensen

Jeg hedder Louise, er 30 år gammel, har danset siden hun var 6 år og undervist de sidste 11 år. Jeg har i mange år turneret i både disco og hiphop, og har bl.a. vundet Jysk Mesterskab to gange i disco duo. Desuden har jeg deltaget til VM i showdance. Jeg er uddannet lærer og arbejder til dagligt på Auning Skole, hvilket hænger sammen med min passion for at undervise børn og unge. Desuden har jeg i 2015/2016 taget Disco instruktør uddannelsen inden for De Danske Danseskoler. På danseskolen har jeg mulighed for at kombinere dette med masser af dans, motion, fællesskab, smil og grin og jeg elsker det! Du finder mig bl.a. som instruktør på Dance & Stage discohold i Aars, hvor der altid er masser af bas-rytmer, sved på panden og glæde!

h2>Anna Broch

Har danset siden hun var 5 år gammel og har dedikeret sin dansekarriere indenfor disco, hvor hun har opnået mange flotte resultater.

Hun er en meget dedikeret danser, som går op i perfektion. Efter hendes udenlandsrejser har hun hentet megen inspiration i forskellige stilarter og står nu som en rigtig dygtig koreograf og eftertragtet underviser på vore Teknik/Contemporary hold.

Pernille Whitta

Er den kyndige, dygtige og udfordrende balletlærer hos Dance & Stage familien. Hun er medstifter og koreograf i dansegruppen Lumiere i Aalborg. Danset i syd England. Flere kurser i Polen, England og i Danmark. Medstifter og Koreograf i performensgruppen Fusijama. Lærer uddannet med idræt som speciale.

Pernille garanterer masser af teknisk træning som vil udvikle den enkelte danser i både holdning, smidighed og i enhver anden stilart som er kombineret med ballettræningen.

Børge Boyding

Børge Boyding er konservatorieuddannet sanger og sangpædagog. Han er meget vellidt og anerkendt indenfor især musicalverdenen, hvor han har fulgt mange elever til deres drømmemål. Hos Børge er man sikret en kyndig sangundervisning, med tilpas mange udfordringer til at man overraskes over sin egen kunnen.

Lonnie Jørgensen

Lonnie er ny i vores stage team. Hun har for mange år siden danset i dansestudiet ved siden af hendes egen store passion, nemlig sangen.

Til daglig er Lonnie lærer, og gennem vore danselever ved vi, at hun er skoleelevernes hit og meget eftertragtet. Det kan vi godt forstå, og vi er meget glade for det kommende samarbejde.

Martin Jørgensen

Martin mestrer stort set alle instrumenter, har været kapelmester på flere forestillinger, er ferm til lys og lyd og var en af vore første stage elever her hos Dance & Stage. Martin synger som en drøm og har været med i flere store opsætninger bl.a.Les Miserable i Herning, Shrek og Peter Pan ligeledes i Herning.

Martin er med i undervisningsteamet på stage holdet. Han underviser i kor, dramaøvelser, solosang, varetager indspilningsprocesser og instrumentundervisning.

Til dagligt er Martin at finde i Jesperhus, hvor han er en del af Piratshow, Hugoshow og meget mere.